Zbavte se nepříjemného váčku na dásni: Tipy a triky pro zdravé dásně
Co je váček na dásni? Je to malá, ohraničená dutina vyplněná hnisem, která se tvoří na dásni v blízkosti zubu. Vzniká jako důsledek...
Co je váček na dásni? Je to malá, ohraničená dutina vyplněná hnisem, která se tvoří na dásni v blízkosti zubu. Vzniká jako důsledek...
Přemek Forejt a jeho restaurace Přemek Forejt je známý český šéfkuchař, který si získal popularitu nejen svými kulinářskými...
Bolest kolene z vnitřní strany Bolest kolene z vnitřní strany v klidu může být znepokojivá a frustrující. Zatímco bolest při aktivitě je...
Mezi oblíbenými a tradičními českými recepty najdete spoustu jídel. Nechybí ani švestkové knedlíky. Ty se připravují na nejrůznější způsoby. My Vám představíme jeden z nich. Originální a jednoduchý recept týkající se švestkových knedlíků z tvarohového těsta. Pokrm, na kterém si jistě pochutnají i milovníci...
27. 06. 2021
S českou kuchyní se nepojí pouze ryze tradiční pokrmy, mezi které patří například kapr s bramborovým salátem. Pochutnat si můžete i na jiných a jednodušších specialitách. Například takový tatarák s topinkou je výzvou pro mnohé. Právě dochucení masa vypovídá hodně o tom, jestli polahodíte své chuťové pohárky...
26. 06. 2021
Když se řekne kapr s bramborovým salátem, každý si okamžitě vybaví Vánoce. Příjemný vánoční čas strávený s rodinou, během něhož byste si asi jenom stěží dali smažený sýr a hranolky. Kapra si samozřejmě můžete připravit kdykoliv během roku a my Vám nyní prozradíme, jak na to. Kapr s bramborovým...
25. 06. 2021
Lidé si vymýšlí nejrůznější recepty, které je zasytí a nejsou náročné na čas. Pokud zrovna potřebujete takový recept, zkuste smažený sýr a hranolky. Nejde sice o žádný zdravý pokrm, mezi Čechy se však hodně uchytil a svoji úlohu v daný okamžik rozhodně splní. Setkat se můžete s ryze českým...
24. 06. 2021
Zkoušíte se zamyslet nad tím, jaké jídlo by neodmítl snad nikdo z nás? Ne, není to svíčková na smetaně, ale vepřový řízek. Pokrm, který je oblíbený především díky rychlé přípravě. Pokud si chcete dát vepřový řízek a brambor, vyčleňte si na samotné vaření asi čtyřicet minut. Co všechno potřebujete na...
23. 06. 2021
Pokud zrovna nepatříte mezi milovníky jídla zvaného knedlo zelo vepřo, máme pro Vás jiný český tradiční recept. Je to svíčková na smetaně, které se značné popularity dostalo nejenom ve své domovině, tedy v Česku, ale v podstatě po celém světě. A jak takovou svíčkovou připravit? Hlavní suroviny do...
22. 06. 2021
Když se zaměříte na českou kuchyni, narazíte hned na několik tradičních jídel. Mezi nimi se ovšem vyjímá jedno, které lze označit za naprostou klasiku. Je to knedlo zelo vepřo. Ve své podstatě jde o nestárnoucí a vynikající poklad naší kuchyně, na němž si pochutná snad každý. Pokud máte zálusk na tuto českou...
21. 06. 2021