Zbavte se nepříjemného váčku na dásni: Tipy a triky pro zdravé dásně
Co je váček na dásni? Je to malá, ohraničená dutina vyplněná hnisem, která se tvoří na dásni v blízkosti zubu. Vzniká jako důsledek...
Co je váček na dásni? Je to malá, ohraničená dutina vyplněná hnisem, která se tvoří na dásni v blízkosti zubu. Vzniká jako důsledek...
Americké okurky podle Hrušky Americké okurky jsou stálicí českých spíží a zahrádek. Jejich sladkokyselá chuť v kombinaci s křupavostí...
Restaurace Fantazie Benešov: Přehled Zažijte nevšední kulinářský zážitek v restauraci Fantazie v Benešově! Nabízíme širokou škálu...
Tourettův syndrom: diagnóza u Capaldiho Lewis Capaldi, skotský zpěvák a skladatel známý svými hity jako "Someone You Loved" a "Before You Go", nedávno oznámil, že mu byl diagnostikován Tourettův syndrom. Tato zpráva přišla po měsících spekulací fanoušků, kteří si všimli Capaldiho tikových během jeho koncertů a...
23. 06. 2024
Anatomie Hrudních Svalů Hrudník, ten nám pomáhá s tolika věcmi – dýcháním, zvedáním těžkých tašek z obchodu a ano, i s předváděním se v zrcadle. Ale abychom z něj dostali maximum, musíme se zaměřit na jeho anatomii. Hlavní roli tu hraje mohutný velký prsní sval (pectoralis major), který dává hrudníku ten žádaný...
23. 06. 2024
Zámecká atmosféra Zámecká restaurace Manětín a restaurace v zámku Manětín, to nejsou jen názvy. Je to příslib nevšedního gastronomického zážitku v prostředí, které dýchá historií. Představte si klenuté stropy, těžké sametové závěsy a jemné světlo svíček, které se odráží od starobylých zdí. Vychutnejte si...
22. 06. 2024
Bulgur: Oblíbená surovina v kuchyni Bulgur je vlastně předvařená, vysušená a nadrcená pšenice, nejčastěji tvrdé odrůdy durum. Jeho obliba pramení z jednoduché a rychlé přípravy, která z něj dělá skvělou alternativu k rýži nebo kuskusu. Stačí ho zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Chuťově je bulgur jemně...
22. 06. 2024
Restaurace Hradčanské náměstí: Přehled Hradčanské náměstí, to je tepena Prahy, kudy proudí davy turistů i místních. A kde jinde se zastavit a nasát atmosféru, než v některé z mnoha restaurací? Vybrat si tu můžete z tradiční české kuchyně, mezinárodních specialit i moderních konceptů. Máte chuť na svíčkovou s...
22. 06. 2024
Warhaus: melancholický svět Maartena Devoldere Maarten Devoldere, belgický hudebník s duší starého romantika, se pod pseudonymem Warhaus noří do hlubin melancholie a vášně. Jeho hudba, prosycená temnými odstíny blues, jazzu a šansonu, evokuje atmosféru zašlých kabaretů a nočních ulic. Warhaus není jen hudební projekt, je to...
21. 06. 2024
Fitness musli: Energie pro aktivní život Fitness musli je skvělou volbou pro všechny, kteří se aktivně věnují sportu a dbají na zdravou stravu. Obsahuje vyváženou kombinaci ingrediencí, které dodají energii na trénink i do běžného dne. Základ tvoří ovesné vločky, bohaté na komplexní sacharidy, které se pomalu uvolňují...
21. 06. 2024
Vikárka restaurace: Tradice a historie Pojem "vikárka restaurace" nebo "restaurace vikárka" v sobě nese nádech tajemství a historické ozvěny. V minulosti, konkrétně v období Rakouska-Uherska, se slovem "vikárka" označovala specifická budova. Nejednalo se o kostelní budovu, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale o dům, který...
21. 06. 2024
Pivní lázně Zeezicht Zichovec, malebná vesnička v srdci českého venkova, je vyhlášená nejen svou krásnou přírodou, ale také bohatou nabídkou gastronomických zážitků. Restaurace v Zichovci lákají na tradiční českou kuchyni i moderní kulinářské trendy. Ať už hledáte příjemné posezení s přáteli u piva a něčeho...
21. 06. 2024
Mikrovlnná magie Mikrovlnná trouba už dávno není jen na ohřívání včerejší večeře. Stala se tajnou zbraní pro rychlé a snadné dezerty, které uspokojí chuť na sladké během pár minut. Rychlý moučník do mikrovlnky je spása pro zaneprázdněné, mlsné duše i začátečníky v kuchyni. Stačí smíchat pár ingrediencí v...
21. 06. 2024