Restaurace Fantazie Benešov: Zážitková Gastronomie, Která Vás Ohromí
Restaurace Fantazie Benešov: Přehled Zažijte nevšední kulinářský zážitek v restauraci Fantazie v Benešově! Nabízíme širokou škálu...
Restaurace Fantazie Benešov: Přehled Zažijte nevšední kulinářský zážitek v restauraci Fantazie v Benešově! Nabízíme širokou škálu...
Přemek Forejt a jeho restaurace Přemek Forejt je známý český šéfkuchař, který si získal popularitu nejen svými kulinářskými...
Kouzlo koncertů pod širým nebem Existuje něco magického na sledování oblíbené kapely pod širým nebem, obklopeného davem stejně...
Co je otřes mozku? Otřes mozku, někdy nazývaný mírné traumatické poranění mozku, je dočasné narušení funkce mozku způsobené nárazem do hlavy. Tento náraz může, ale nemusí vést ke ztrátě vědomí. Slabý otřes mozku se projevuje řadou příznaků, které se mohou objevit ihned po úrazu nebo s odstupem několika hodin či...
06. 07. 2024
Ruská kuchyně s moderním twistem Restaurace Puškin v Praze je skvělým příkladem, jak lze tradiční ruskou kuchyni pozvednout na novou úroveň. Šéfkuchař s vášní pro ruské kulinářské dědictví a moderní gastronomické techniky vytváří jídla, která jsou pastvou pro oči i chuťové pohárky. V nabídce restaurace Puškin...
06. 07. 2024
Ikona českého bigbítu Petr Novák nebyl jen zpěvák. Byl to zjev, který se nesmazatelně zapsal do historie české populární hudby. Jeho sametový hlas, melancholické texty a nezaměnitelný styl z něj udělaly legendu, která i po desetiletích od jeho předčasné smrti fascinuje a inspiruje. Jeho písně jako "Povídej", "Náhrobní...
06. 07. 2024
Co je to angel dust? Angel dust, známý také jako PCP (fencyklidin), je syntetická droga, která způsobuje halucinace a disociativní stavy. Původně vyvinutý v 50. letech 20. století jako anestetikum, byl PCP stažen z trhu kvůli závažným vedlejším účinkům, včetně psychotických epizod, agrese a násilného chování. Angel dust...
06. 07. 2024
Co je to entree restaurace? Entree restaurace, někdy psáno i restaurace entree, je pojem, který v Česku může mást. Zatímco ve francouzštině "entrée" znamená předkrm, v americké angličtině se tímto slovem označuje hlavní chod. V českých restauracích se proto s pojmem "entree" můžeme setkat ve dvou významech. Některé...
06. 07. 2024
Tradiční česká kuchyně Restaurace U Balcarů s hrdostí navazuje na bohaté dědictví tradiční české kuchyně. V útulném prostředí restaurace si můžete vychutnat pokrmy připravené podle starých receptů, které se předávaly z generace na generaci. Šéfkuchař a jeho tým kladou důraz na použití čerstvých a kvalitních...
06. 07. 2024
Indická kuchyně v Klatovech Klatovy, malebné město v západních Čechách, se pyšní nejen bohatou historií a krásnou architekturou, ale také pestrou nabídkou gastronomických zážitků. Mezi nimi vyniká i indická kuchyně, která si v posledních letech získává stále větší oblibu. A není divu! Indická kuchyně je proslulá...
06. 07. 2024
Maneskin do Prahy Italská rocková senzace Måneskin se vrací do Prahy! Po svém strhujícím vystoupení v roce 2022 kapela slibuje další nezapomenutelnou show plnou energie, vášně a rock'n'rollu. Fanoušci se můžou těšit na hity jako "Zitti e buoni", "Beggin'" nebo "I Wanna Be Your Slave", které dobyly světové žebříčky a...
05. 07. 2024
Tapiokový pudink a hubnutí Tapioka je škrob extrahovaný z kořene manioku. Často se používá jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dezertů. Tapiokový pudink je oblíbený dezert, který se vyrábí z tapiokových perel, mléka a cukru. Tapioka má nízký obsah kalorií a tuků a neobsahuje lepek. To z ní dělá potenciálně...
04. 07. 2024
Historie Stella Artois Pivovar Den Hoorn v belgickém Lovani vaří pivo už od roku 1366. Značka Stella Artois, jak ji známe dnes, ale vznikla mnohem později. V roce 1926 uvařili sládkové v Lovani speciální várku piva jako vánoční dárek pro místní. Pivo bylo tak lahodné a osvěžující, že se brzy stalo oblíbeným i mimo...
04. 07. 2024